Zsiráf ujjbáb

Zsiráf ujjbáb
Zsiráf ujjbáb

Gyártó:

Babás Timi

Aktuális ár:

1.400 Ft
db. Kosárba teszem Ajánlom ezt a víztisztítót

~~Ujjbáb funkciója állandó, saját magunk által kell életre minden egyes alkalommal. Az ujjbábok zsűrizettek. Figyelembe vettem minden egyes ujjbábnál, hogy karakteresek, jól felismerhetőek és szép színes legyen. Az ujjbáboknak nevelő és készségfejlesztő hatása van, egy kedvenc figura által sok mindent el tudunk érni egy gyermeknél. Ajánlott 3 éves kortól. ~~Ujjbáb funkciója állandó, saját magunk által kell életre minden egyes alkalommal. Az ujjbábok zsűrizettek. Figyelembe vettem minden egyes ujjbábnál, hogy karakteresek, jól felismerhetőek és szép színes legyen. Az ujjbáboknak nevelő és készségfejlesztő hatása van, egy kedvenc figura által sok mindent el tudunk érni egy gyermeknél. Ajánlott 3 éves kortól.Változás jogát fentartjukmint színbe és anyagba! A termék kimondottan bábozás céljára készült!

 
 

Szállítás

A termék megvásárlásakor több átvételi lehetőséegt is kínálunk: utánvéttel, helyszíni átvétellel, futárszolgálattal...

Tovább...

Garancia

A garanciális feltételeket a jogszabályban foglalt, webáruházi kötelezettségeknek megfelelően vállaljuk a termékeinkre...

Tovább...

Vásárlási feltételek

Vebáruházunkban bárki vásárolhat, aki az általunk forgalmazott termékek valamelyikére igényt tart. A további feltételekért kattintson:

Tovább...

Vásárlás menete

Ellenőrizze le kosarának tartalmát, mielőtt a vásárlás mellett dönt. Ha a tartalom megfelel az igényeinek, döntse el, milyen fizetést és átvételt választ.

Tovább...