Kedves Vásárló!

 Családi kézműves család vagyunk. Kiss Sándor, mint Népi Bőrműves, a párom Kiss Sándorné /Babás Timi/ mint bronzkoszorús textiljáték készítő mester.

 Minden kézműves terméket, ami a web áruházban található kézzel készültek. Ezért van, hogy egy-egy termék nincs raktáron, de szívesen felvesszük a megrendelését is. Minden munkákban rengeteg aprólékos munka van. Hiába az egyforma szabás minta még sem lesz ugyan olyan minta a képen van, mert apró pici dolgokban eltérő lehet. Egyes darabok sok-sok időt vesznek igénybe hosszú órák és napok munkáját képezi. Ezért nevezzük kézműves terméknek. Minden darab gondosan készül,hiszen minden darabot úgy készítünk mintha saját magunknak lett volna elkészítve. Termékeink között sok zsűrizet termék található. Folyamatosan próbálunk újabbnál-újabb dolgokat kitalálni és elkészíteni. Remélem mindenki talál kedvére valót.

Köszönjük, hogy a Kézműves termékeket választotta.
Jó böngészést kívánunk.

Tudástár

Bábok haja: pamut fonalból készülnek./Kristal, Alize/.
ruhájuk: Pamut anyag,plüss,selyem,vászon, antipilling, polár.
szemük: gomb és filc.

Kéz és kesztyű báb funkciója állandó, saját magunk által kell életre minden egyes alkalommal. A kéz és kesztyű bábok zsűrizettek. Figyelembe vettem minden egyes kéz és kesztyű bábnál, hogy karakteresek, jól felismerhetőek és szép színes legyen. A kéz és kesztyű báboknak nevelő és készségfejlesztő hatása van, egy kedvenc figura által sok mindent el tudunk érni egy gyermeknél. Ajánlott 3 éves kortól.


Bőr: növényi cserzésű marhabőr. Több színben .
Rögzítések bőrfonással

 
 

Szállítás

A termék megvásárlásakor több átvételi lehetőséegt is kínálunk: utánvéttel, helyszíni átvétellel, futárszolgálattal...

Tovább...

Garancia

A garanciális feltételeket a jogszabályban foglalt, webáruházi kötelezettségeknek megfelelően vállaljuk a termékeinkre...

Tovább...

Vásárlási feltételek

Vebáruházunkban bárki vásárolhat, aki az általunk forgalmazott termékek valamelyikére igényt tart. A további feltételekért kattintson:

Tovább...

Vásárlás menete

Ellenőrizze le kosarának tartalmát, mielőtt a vásárlás mellett dönt. Ha a tartalom megfelel az igényeinek, döntse el, milyen fizetést és átvételt választ.

Tovább...