Babás Timi Webáruház BÓNUSZ Ajánlata

A szülők általában szívesen támogatják gyermekük szűkös anyagi kerettel rendelkező oktatási intézményét. Nálunk van olyan lehetőség, hogy ha szülők nálunk vásárolnak, akkor a vásárlásukból 5%-ot jóváírunk a megnevezett intézménynek. Webáruházon keresztüli rendelés esetén ”Megjegyzés rovatban” tüntesse fel az intézmény nevét és címét. Aki viszont a kézműves vásáron nálunk vásárol annak számla vagy nyugta másolatát kell elküldeni e-mailben (timea@babastimi.hu). Erre 10 nap rendelkezési időt adunk. Webáruházon keresztül folyamatosan lehet követni a melyik intézmény milyen összegnél tart.

>BÓNUSZ program idő tartalma: 2018.12.31.

Az év végén az adott intézmény levásárolhatja a BÓNUSZ összegét.

Az összeg levásárolhatóság ideje: 2019.01.31. LE NEM VÁSÁROLT összegek elvesznek.

Megjegyzés: Rosszul megadott intézmény cím megadására nem vállalunk felelősséget.

Aktuális listánkat a résztvevő intézményekről az alábbi linken találja meg:

BÓNUSZ program lista megtekintése

 
 

Szállítás

A termék megvásárlásakor több átvételi lehetőséegt is kínálunk: utánvéttel, helyszíni átvétellel, futárszolgálattal...

Tovább...

Garancia

A garanciális feltételeket a jogszabályban foglalt, webáruházi kötelezettségeknek megfelelően vállaljuk a termékeinkre...

Tovább...

Vásárlási feltételek

Vebáruházunkban bárki vásárolhat, aki az általunk forgalmazott termékek valamelyikére igényt tart. A további feltételekért kattintson:

Tovább...

Vásárlás menete

Ellenőrizze le kosarának tartalmát, mielőtt a vásárlás mellett dönt. Ha a tartalom megfelel az igényeinek, döntse el, milyen fizetést és átvételt választ.

Tovább...